Nyt fra menighedsrådet

Trods de gode intentioner, må vi nok se i øjnene, at gudstjenesten på søndag (11/4) ikke kan foregå udendørs – heller ikke delvis udendørs med sang, vandring og kaffebord. Lige nu er der udsigt til 2 grader og regnvejr hele formiddagen. Så på søndag er vi igen henvist til en zoom-gudstjeneste. Jeg fornemmede stor glæde over at kunne mødes ved påskegudstjenesten, også selv om vi blev snydt for sol og varme. Og det er stadig planen, at vi fremadrettet mødes ved kirken. Men tjek mail, facebook eller hjemmeside for opdateringer hver fredag

Menighedsrådet mødtes i onsdags. Vi har en lejeaftale med Tømmerup Efterskole fra 2-9/7. Vi besluttede, at vi om det overhovedet bliver muligt vil gennemføre sommerlejren. Så jeg vil gerne opmuntre jer til at holde pladsen åben i jeres kalender og deltage, dersom restriktionerne løftes. Vores venner i Polen planlægger at deltage, og vi kan glæde os til igen at have Jay og Teanna som talere.

Lige nu har vi et par ledige værelser i det Hvide Hus. Kender i nogen, som evt. kunne være interesserede så give endelig informationen videre.

X