Bliv klogere på Greve Frikirke

En del af Church of the Nazarene, International
gf_about

«Vi vil være en kirke med en mangfoldighed af grupper i ét dynamisk fællesskab med Gud og hinanden.»

Hvor kommer vi fra?
Greve Frikirke blevet startet på Solhegnet 2 i Mosede i 1973. Menigheden består af børn, unge og voksne - familier og enlige. Vores baggrund er forskellig. Nogle er vokset op i kirkens fællesskab, andre har blot været der kort tid. Denne mangfoldighed er en rigdom for fællesskabet, som vi glæder os over og værner om.

Frikirke betyder, at vi er uafhængige af staten, hvad angår økonomi, ledelsesform og lære. Den lokale menighed opretholdes ved hjælp af medlemmernes frivillige engagement i menighedsarbejdet såvel som økonomiske støtte. Men vi er ikke en uafhængig menighed. Vi har troen på Jesus til fælles med både folke- og frikirker og samarbejder om sociale og kirkelige aktiviteter.

Greve Frikirke en del af Church of the Nazarene, International. Kirkesamfundet, der blev startet i 1908 i USA tæller ca. 2,3. mio. medlemmer og arbejder i dag i 159 lande. Church of the Nazarene er en del af en endnu større international kirkefamilie gennem World Methodist Council, som er en paraplyorganisation for mere end 70 mio. mennesker. Fælles for denne kirkefamilie er et optimistisk syn på Guds nåde, dvs. Guds ufortjente godhed, der kan genoprette mennesker, for hvem livet på én eller anden måde er gået i stykker.

Hvor er vi på vej hen?
I Greve Frikirke har vi gjort fællesskabet med Gud og hinanden til nøgleord. Det er i fællesskabet, at vi findes og finder vej. Der er mange forskellige aktiviteter i løbet af ugen. Du er velkommen til at kikke indenfor og være med.

Mød menighedsrådet