Kirkenbygningen åbner igen!

Kære menighed
Det er med glæde at jeg skriver til jer på vegne af menighedsrådet omkring genåbning af gudstjeneste og aktiviteter i Greve Frikirkes lokaler. Det er vigtigt, at I læser nedenstående, så vi genåbner på en ansvarlig måde med de retningslinjer, som vi har fra sundhedsmyndigheder og kirkeministerium.
Genåbningen finder sted med en fortsat mulighed for at deltage i gudstjenesten på zoom for dem, som ikke har mulighed for at møde op eller er mere tryg ved zoom-afstand.

Her er de retningslinjer, som vi skal følge
1) Max 28 personer i kirkesal plus personale (præst, lovsang, tekniker). Max 12 i børnerum plus børnekirkeleder. Max 14 i kaffestue. Se skiltning. Kommer der flere til gudstjeneste kan man sidde i kaffestuen og følge med på skærmen
2) Rengøring før og efter hvert arrangement. Særlig fokus på håndtag og badeværelser.
3) Ved gudstjenesten stilles stolene i familieklynger med 2 meters afstand i mellem.
4) 2 dørtjenere styrer at vi ikke er for mange, får sprittet, og sidder 2 meter fra hinanden.
5) Kaffe og kage nydes i kirkesalen efter gudstjenesten. Her kan vi gå omkring, men skal holde 1 meters afstand. Kun kaffeholdet må være i køkkenet, og der skal vaskes, sprittes og bruges handsker i forbindelse med opvask og servering. Det er kaffeholdet, der serverer kaffe og kage.
6) Lovsang. Dem der står for det er i familie med hinanden. Brug egne instrumenter. Afspritning af klaver.
7) Nadver – præst og hjælper har handsker på og giver brød og saft til deltagerne, enten hvor de sidder eller ved at de kommer op forbi, samtidig med at de holder 1 meters afstand. Vi bruger pt. ikke knæfald. Alle bruger sprit.
8) Der vil være sprit i alle rum / ved alle døre.
9) Husk egen bibel, da kirkens bibler er gemt væk.
10) Efterlad gerne jakke i bil.
11) Børnekirke – legetøj pakkes væk.
12) Der opsættes plakater med corona info.

Aktiviteter i maj og juni
Der er ændringer i forhold til årskalender, så kik i programmet her på hjemmesiden for at få de seneste opdateringer.

Gudstjeneste: Kirkesal

Børnekirke: Man melder sig i forvejen, så børnekirke-lederne kan planlægge på en forsvarlig måde. Vi forventer ikke at de mindste børn kan holde afstand, og de udgør også en lille smitterisiko, da de jo ikke bevæger sig rundt i voksenhøjde.

Gospelkor: Foregår i kirkesal

Pusterum: Foregår i kaffestue

Dinner church: Foregår i kaffestue med portionsanretning ca. hveranden uge om onsdagen kl. 18:00. I modsatte uger vil der være bøn og andagt på zoom (tirsdage kl. 19:00)