Julekasser til roma-familier i Bulgarien – deadline 3/11

Vi vil gerne som sidste år sende nogle julepakker til roma-familier Bulgarien. I kan se i vedhæftede fil, hvad en sådan julepakke skal indeholde.

Vær med til at skabe lidt juleglæde for de familier, som ikke har meget. Det kan du gøre ved at:

• Indkøbe de ting, der skal i en julepakke, og aflevere dem i kirken inden den 3/11, eller
  • Indbetale kr 250 (ca prisen for en julepakke) til Greve Frikirke, MobilPay 34432, inden den 3/11. Så køber vi ind samlet og fordeler det i julepakker

Men vi vil også gerne hjælpe vores missionær på stedet, Zhana, med lidt ekstra, som hun kan bruge og dele ud af, bla når hun underviser i børnehaven. Det kan du hjælpe med til ved at komme med nogle af de ting, hun behøver og kan bruge – aflever dem i kassen i kirken, igen inden den 3/11 :

• Chokolade, vingummi
  • Danske småkager i box
  • Farver, tush, gerne tykke tush til børn
  • Perler, perleplader

På forhånd tusind tak, fordi du vil hjælpe med til at sende et lille lys i julen til dem, som ikke har så meget.

Klik her: Indhold julekasser