Dansk Flygtningehjælps indsamling i Greve

Greve Frikirke har i mange år koordineret landsindsamlingen i Greve. I år går vi ikke på gaden, men du kan stadig gøre en forskel for verdens flygtninge – tegn et hjem!

image.png

Tegn et hjem er en sjov, kreativ og meningsfuld hyggestund til fordel for mennesker på flugt.

Det er meget nemt: Følg linket https://www.tegnethjem.dk/ og tegn og upload dit billede i det online galleri. Du kan også tegne på papir og efterfølgende uploade det i galleriet. Når du har uploadet din tegning, får du et link til din tegning, som du kan dele på f.eks. Facebook eller sende i en mail til familie og venner og opfordre dem til at give en donation til din tegning. For kun 218 kan du give et hjem til en familie på flugt.

Andre måder at hjælpe:
Giv et bidrag på DRC Greve MobilePay 803648
Opret din egen indsamling på https://landsindsamling.drc.ngo/ eller http://facebook.com/fund/danishrefugeecouncil

Det går pengene til:
DRC Dansk Flygtningehjælp er Danmarks største internationale humanitære organisation, og vi arbejder for at sikre et værdigt liv for flygtninge og fordrevne i 40 lande. Vi sørger for akut nødhjælp, beskyttelse og varige løsninger i nærområderne, dvs. vi hjælper flygtninge så tæt på deres hjemland som muligt. Herhjemme i Danmark rådgiver vi flygtninge om deres muligheder, og vi hjælper dem til at blive integreret.

X