Bededøgn for regionen fredag d. 29. januar til lørdag d. 30 januar

Kære allesammen

Her en update omkring bededøgnet for regionen, som begynder fredag kl. 21.

Jeg har ændret den fælles zoom-bedetid for menigheden til lørdag kl. 20:00-21:00, da det tidligere annoncerede tidspunkt kolliderer med en håndbold semifinale. Da vi har 24 timer til rådighed, synes jeg ikke lige der er grund til at skabe dilemmaer 🙂

Vi bruger samme zoom-link som til gudstjenesten. Den er her: https://us02web.zoom.us/j/995080716

Nedenfor er der også et link til Central Europe Field Facebook-gruppen, hvor Carol bl.a. fortæller om et bedeinitiativ, som de unge inviterer til.
Det andet link er til vores doodle, hvor I med navn eller anonymt kan skrive jer op til en bedetime.
Det tredje link er inspiration til bøn for de enkelte kredse på vores region.

Ham, som formår med sin kraft, der virker i os, at gøre langt ud over alt, hvad vi beder om eller forstår, ham være ære i kirken, og i Kristus Jesus i alle slægtled i evighedernes evighed! Amen (Efeserne 3:20)

Initiativ til bøn fra regionens unge
Her kan du på doodle plotte din bedetime ind
Inspiration til bøn for de forskellige kredse på regionen